Projekti 100 Burpeeta 5 minuutissa

Tuli uhottua kollegalle että helpostihan se 100 burpeeta menee alle viiden minuutin. Jouduin nyt sitten ottamaan työn alle burpee projektin jonka tavoitteena on saada tehtyä tuo 100 burpeeta alle viidessä minuutissa. En ole oikeastaan koskaan tehnyt pitkiä sarjoa kyseisellä liikkeellä mutta nyt pitänee tehdä. Polkaisin tänään pohjat josta videota, jatkossa tarkastan tilanteen noin parin viikon välein ja joka kerralta tulee video.

Ensimmäisellä yrittämällä sekoilin laskuissa ja tein 98 toistoa ajassa 9:21. Tästä se lähtee!

2 thoughts on “Projekti 100 Burpeeta 5 minuutissa

  1. On se kiva kattoa, kun kipparikin joskus hyytyy;) Joo ei toi ihan kevyt urakka oo, kun se tarkoittaa yhtä burpeeta per 3 sek. keskinopeudeks. Tähän haasteeseen en taida tarttua, vaikka yllytyshullu olenkin. Ei muuta kun iloisia treenihetkiä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s