CC Läskileiri rikkoi -100 kg rajan

Nyt on poltettu 100 kiloa läskiä, se on huikeat 700 000 kcal!

Kyselin ryhmältä kuinka paljon paino on tippunut ja mitä muita edistymisen merkkejä on huomattu. Kuten odotinkin, hajontaa tuloksissa oli jonkin verran. Joillain on lähtenyt enemmän senttejä kuin kiloja mutta homma edistyy hienosti. Vaikka vaaka ei ole kaikkien ystävä silti kiinteytymistä on tapahtunut ja esimerkiksi vaatteet ovat sopivammat tai on päästy jopa vaihtamaan pienempään vaatekokoon. Kunnon oli huomattu nousseen huomattavasti ja uusia lihaksiakin löytyy kropasta miltei joka treenissä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s