Läskileirin palautekyselyn tulokset

Pyysin Läskileiriläisiä antamaan arvosanan 1-5 (1=huono, 5=hyvä) siitä mitä mieltä olivat leirin ravintoneuvonnasta ja liikunnasta. Ravintoneuvonta sai annetulla asteikolla arvosanan 3,8 ja liikunnan arvosanaksi tuli 4,7. Varsin hyvät numerot ensimmäiselle kattaukselle tässä vaiheessa. Palautteessa sai antaa myös vapaasti kommentteja ja kehitysehdotuksia joista muutamat ovat jo työnalla. Tavoitteenani on saada numerot lähemmäksi viitosta.

Kiitos palautteesta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s