Eräs C-kirjaimella alkava sana käyttökiellossa

Vitsin vitsi! Joudun pidättäytymään erään C-kirjaimella alkavan sanan käytöstä vielä pari kolme viikkoa. Kimpussa häärää lakimies rapakon takaa ja tästä syystä tämän blogin muutama artikkeli on siivottu ja eräs nimeltä mainitsematon sivusto on odottavassa tilassa. Sana alkaa Ceellä ja päättyy t-kirjaimeen. Siinä on kahdeksan kirjainta, arvaako kukaan? Jos arvaat niin älä ainakaan laita sitä kommentteihin koska joudun poistamaan kyseisen kommentin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s