Hiljaisuus päättynyt?

Olisi varmaan aika aktivoida tämä blogi ihan oikeaan käyttöön. Uudistin ulkoasua hieman uuden alun kunniaksi. Tarkoituksena on kirjoitella omasta matkasta Winter War 2014 finaaliin. Muutama välietappi tälle matkalle on asetettava mutta niistä myöhemmin tarkemmin.

Jostain syystä halu kilpailla CrossFitissä on noussut todella paljon. Minulla oli tarkoituksena osallistua jos tänä vuonna Winter War kilpailuihin mutta epäonnekseni rikoin nilkan sopivasti ennen karsintoja. Nyt nälkä on entistä suurempi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s