Kolmen jumpan päivä

Eilen testasin omaa palautumista tekemällä kolme treeniä päivän aikana. Ohjelmassa oli yksi voimapainotteinen veto, yksi pidempää kestävyyttä vaativa ja yksi terävämpi kovaa puskemista vaativa harjoitus. Positiivista kehitystä oli tapahtunut kevättalven mykoplasman jälkeen. Viimeiseenkin harjoitukseen jaksoi painaa vielä ihan kivasti vaikka palautumista edellisestä oli vain tunti. Eiköhän se kisakunto sieltä jostain löydy.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s