Knees out, elbows high and out – FINISH!

Viikonloppu Porissa Coach B (Mike Burgener) opissa. Tempauksia, rinnallevetoja ja työntöjä tuli tehtyä viikonlopun aikana ihan riittävästi, niin paljon ettei pariin päivään tarvitse jumpata ollenkaan. Kaiken kaikkiaan olympia nostoista tuli opittua paljon uutta, uudesta näkökulmasta. Omien harjoituksien kohdalla tämä tarkoittaa lisää tekniikkaharjoituksia ja liikkuvuusharjoituksia. Kurssilla sain huomata ettei liikkuvuus vaan kerta kaikkiaan riitä.

Coach B
Kursilla oli mukana myös apukoutsi Blunkka.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s