Tuplia

Pienestä asiasta voi tulla yllättävän iloiseksi. Pitkään on allekirjoittanut taistellut hyppynarun kanssa hakkaamalla itsenään sääriin, käsiin ja joskus päähänkin. Tarkoitus on kuitenkin ollut saada hypittyä tuplia joiden ei pitäisi olla niin vaikeita mutta jostain syystä ne ei miehelle sovi. Asetin muutama kuukausi sitten tavoitteeksi 50 hypyn sarjan. Aikaisemmin sarjoissa on päästy vain 26-28 tuplaan ja sitten on taas kokeiltu säärien kestävyyttä. Tänään kuitenkin onnistuin isosti, maaginen 50 toiston sarja meni treenin yhteydessä todella helposti, tuplia pompittiin jopa 54 yhteen menoon. Tämän onnistumisen huumassa meinasi mennä paketti täysin sekaisin ja sotkea lopun harjoituksen mutta eipä sillä olisi ollut väliä kun tuo viisikymppinen rikottiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s