Karsintoja

Games karsinnat päättyi virallisesti. 15.5 ei todellakaan ollut oma lemppari, puuskutin sen läpi aikaan 10:33. Se olisi riittänyt sijoitukseen 135 masters sarjassa. Ihan OK mutta tuo se osa-alue mitä pitää parantaa seuraavan vuoden aikana paljon. Teen 15.1 ja 15.2 lajit lähi viikoina jotta saan vertailu tulokset niistäkin.

Homma jatkuu muuten European Masters Throwdown karsintojen merkeissä. Siellä on 35-39 sarja joten pääsen painimaan oman ikäisten kanssa. Testailin jo ensimmäistä karsintalajia mistä videon pätkää yllä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s