Sawotta 2015

Sawotta 2015

Ensimmäinen CrossFit kilpailu takana! Liikkeelle lähdettiin varovaisin mielin koska vasemman jalan jänne on TAAS tulehtunut. Kisajännitystä lisäsi myös se että jouduin vielä yleiseen sarjaan nuorten poikien kanssa kilpailemaan.

Laji 1.
6min AMRAP:
18 Kettlebell Swing 24/16kg
Shuttle Run
12 Box Over 75/60cm
Shuttle Run

Ykköslajissa olikin sitten kaksi kolmesta elementistä mitä en halunnut ekoissa lajeissa nähdä. Boksihypyt ja juoksu, kolmas olisi ollut tuplat. Näitä kinttu ei vaan kestä tässä tilassa. Mutta eipä auta, tehdään mitä käsketään. Laji itsessään on varsin kiva, helpot liikkeet ja vähän aikaa. Kevyt Swingi, ei ongelmaa. Boksi oli sen verran korkea että halusin hypätä sille koska asekeltaminen minun pituiselle olisi kovin hidasta. Ensimmäisen kierroksen jälkeen jalka varoitteli ja tekniikka oli pakko muuttaa askellukseksi. Myös noin kahden minuutin kohdalla kengännauha aukesi! Homma ei mennyt siis ihan putkeen. Sijoitus lajissa tosi paska 34.

Laji 2
3RM Shoulder to Overhead

Kolmen maksimi hartioilta pystyyn, ei ehkä lemppari mutta ei myöskään inhokki. Lämmittelyissä testailin rautaa 90 kiloon saakka. Tekniikassa piti mennä raskaamman kautta koska jalka (taas) ei tykännyt split jerkistä, tärähdys tuntui pahalta. Piti siis tehdä niin pitkälle ilman splittiä kun pystyi. Aloituspaino 90 kg meni push jerkinä. Seuraava 97,50 kg varovainen splitti. Kolmanteen suoritukseen lähtiessä vilkuilin naapureiden painoja ja arvoin melko pitkään mennäänkö 105 vai 107,5 kg. 105 kg mentiin ja oli varmasti oikea paino koska kolmas toisto oli tosi tiukka. Tähän tyytyväinen sijoitus jaettu 13.

Laji 3.
21-15-9
Wallball 9/6kg
Chest to Bar / Pullup
Deadlift 110/70kg
10 min timecap

Ensimmäinen laji missä ei tarvinnut miettiä rajoitteita. Tähän lähdettiin sitten kovaa – ehkä jopa hieman liian kovaa koska toisella kierroksella meinasi loppua happi maastavetojen kohdalla ihan oikeasti. Wall Ball super helppo. C2B meni todella kivasti kipaten. Maastaveto alkoi vaan painaa luvattoman paljon. Paras veto näistä kolmesta, sijoitus lajissa 13.

Kokonaissijoitus oli 21. Hyvällä fiiliksella kun ekat skabat takana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s