Karjalan Kovin 2015

KK2015 Tein tiistaina hieman yllättäen Karjalan Kovin 2015 karsinnat. Alunperin ei ollut tarkoitus niitä tehdä vaan keskittyä perusharjoitteluun. Lähdinkin liikkeelle melko rennolla asenteella ilman suurempaa puristamista. Esimmäisen osion tulos jäikin melko vaatimattomaksi 45 toistoon. Rento meininki jatkui tempauksessa. Sain todella nopeasti nykäistyä pystyyn 90 kiloa ja jätin siihen. Kolmas osio oli todella kiva! Siinä oli mukava paino ja itselle mieluisat liikkeet. Kolmas osio eteni mukavasti aina 132 toistoon saakka.

Tällä todella rennolla suorituksella irtosi sijoitus 40 ja paikka kisoihin. Mieluummin olisin kyllä kilpaillut Masters miesten sarjassa mutta mennään nyt vielä kerran poikien kanssa kisaamaan. Seuraavat kisat onkin sitten tuolla Masters luokassa.

2 thoughts on “Karjalan Kovin 2015

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s