Karjalan Kovin 2015 – DNS

Lajit julkaistiin torstaina ja sieltähän paljastui juoksua oikein urakalla. Testasin juoksemista samaisena päivänä koska en sitä ollut jalan kipeilyn takia tehnyt useampaan kuukauteen. Kisamatka vaihtui nopeasti turistin rooliin koska koipi ei vaan kestä juoksua. Jokainen askel sattui syvälle kantapäähän mistä seurasi muutama todella tuskainen päivä, hyvä että edes kävely onnistui kokeilun jälkeen. Kisojen missaaminen harmittaa todella reilusti. Kunto on kohdallaan ja kisakokemusta pitäisi saada. Nyt alkaa iso koiven kuntoutus projekti ja kovan etsimisen jälkeen löysin EHKÄ avun tähän pitkittyneeseen ongelmaan. Helsingistä on jalkatietäjä jolla pitäisi olla kokemusta tämän tyylisistä ongelmista. Aika on perjantaina, sitten ollaan viisaampia.

Lappeenranta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s