HOME VALMENTAJA OHJELMOINTI ja HINTA YHTEYSTIEDOT
UTOPIA

Toiminnallisen urheilun valmentamista uudella tasolla.

Masters urheilijoille erikoistunut ohjelma

Tervetuloa CrossFitin maailmaan! Olen toiminnallisen urheilun valmentaja, ja olen erikoistunut ohjaamaan yli 40-vuotiaita kilpailevia urheilijoita kohti heidän tavoitteitaan. Olen vakuuttunut siitä, että ikä ei ole este, kun tavoitellaan huippusuorituksia ja terveyttä. Siksi olen suunnitellut yksilöllisiä CrossFit-ohjelmia, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi ja tavoitteitasi. Ohjelmani perustuvat toiminnallisen liikunnan periaatteisiin, jotka vahvistavat kehoasi, parantavat suorituskykyäsi ja pitävät sinut terveenä. Olipa tavoitteenasi voittaa kilpailuja, parantaa kuntoa tai yksinkertaisesti nauttia aktiivisesta elämästä, olen täällä auttamassa sinua matkallasi. Ota yhteyttä, ja aloitetaan yhdessä sinulle räätälöity CrossFit-ohjelma, joka vie sinut kohti menestystä ja hyvinvointia!

Valmentaja


Photo of Me

Valmentajana toimii Mika Forsström. Kokemusta CrossFit Keravan päävalmentajana jo 12 vuotta. Kilpailuun valmistavaa ryhmäohjelmointia on tehty yhtä kauan. Valmentajan kilpailujen huippuvuosi oli 2017 jolloin Games sijoitus 131 (M40-44) maailman listalla. Tämän jälkeen keskittyminen on ollut ohjelmoinnin kehittämisessä. Nyt Masters urheilijoiden kilpavalmennus viedään seuraavalle tasolle.

CrossFit Level 2 trainer, FAF Personal Trainer, CrossFit Weightlifting cert, CrossFit Gymnastics cert, CrossFit Running cert, CrossFit Mobility cert

4200+
Valkun tekemät treenit
15+
Erikoisryhmät
1600+
Valmennetut asiakkaat
11000+
Kirjoitetut treenit
OHJELMOINTI

Malli viikko

Tässä esimerkki siitä mitä ohjelma voisi olla voima/kone painotuksella. Ohjelmassa on tavoitteena että se olisi tehty yhdessä tunnissa läpi. Näin treeni on helpompi sijoittaa arkeen. Ohjelma huomioi palautumisen erittäin hyvin. Treenit on oletuksena maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin. Tiistain jälkeen on aina lepopäivä. Myös viikonloppu on merkattu levoksi.


Utopia maanantai
Utopia tiistai
Utopia torstai
Utopia perjantai

Utopia ohjelman hinta.

Kerro tavoitteesi niin tehdään suunnitelma

Homma lähtee yhteydenotosta liikkeelle. Tässä vaiheessa keskustellaan liikkujan tavoitteista. Kun nämä on selvillä voidaan tehdä ohjelma. Ohjelma sidotaan aina johonkin oikeaan konkreettiseen tavoitteeseen. Määrittelemme myös mikä on ohjelman painotus. Painotus voi olla voima, kone tai taito. Mikään painotus ei poissulje muiden ominaisuuksien harjoittelua.

Minimisopimus on 6 kuukautta. Hinta on 69€ kuukaudessa. Sopimukseen kuuluu sähköpostineuvonta tai tarvittaessa voidaan myös rupatella puhelimessa.

YHTEYSTIEDOT

Minut löytää täältä

Laita viestiä tai tule käymään kahvilla!

Kerava, posliinitehtaankatu 12
045 315 5275
mika@cc-klubi.fi